Ko nije zahvalan ljudima , nije ni Allahu dz.s.

Veröffentlicht von Besko am

Selam alejkum i veliko poštovanje svima Vama .

Elhamduluallah, evo još jedna Kalendarska godina se bliži kraju , turbulentna, tužna ali i nekako uspješna. Želimo se zahvaliti od srca svima Vama na pomoći u realizaciji oko 60 manjih i većih projekata. Hvala svakom onom koje uplatio i jedan Euro u naše akcije , hvala i onima koji su imali nijet da to učine , hvala i onima čijim je sebetom neko drugi uzeo učešća u našim akcijama. Uz zahvalu Allahu dž.š. na njegovim blagodatima , i zamolbu svima Vama da nam nešto ne zamjerite mi smo ipak odlučili da nekolicini od Vas uručimo posebne zahvalnice u ime naše organizacije, u ime Jetima , bolesnih i muftačnih , u ime Islamske zajednice i svih njenih ogranaka , koje smo pomagali koliko smo bili u mogućnosti.

Posebna zahvalnica , rah. Edin Hamidovic, za brigu o jetimama , ove godine ide dvojici naše braće , oni bi mogli dobiti nagradu i u drugim kategorijama , ali posebno su se istakli o brizi o Jetimima : Ibrahim Bulic i Safet Harisa Ticic Mubarek olsun braćo , Allah Vam svako dobro dao inshallah.

Posebna zahvalnica , rah. Nezret Kurtanovic , za opštu dobrobit naše zajednice , takodje ide dvojici naše braće , nimalo manje zaslužne za sve naše akcije a to su : Mirsad Dudic i Benjamin Uckan.

Mubarek olsun braćo , Allah Vam svako dobro dao inshallah.

Posebna zahvalnica za najveći doprinos našoj organizaciji gosp. Almiru Mehoviću , našem članu , Vakifu i donatoru 300 komplett knjiga za djecu u Dijaspori .

Allah te voleo brate .

Posebna zahvalnica za medijsku podršku Sandžak TV i Medja centru na promociji našeg rada .

Posebno Almi Sofić i Hamza Škrijelj .Mubarek olsun i veliko hvala .

Posebnu zahvalnicu za Marketing i angažman , na proširenju kruga naših članova i simpatizera trima Damama : Mukadesa Saric , Majda Rustemagić i Enisa Dreković .

Mubarek olsun i veliko hvala.

Posebnu zahvalnicu na moralnoj i vjerskoj podršci našem radu dvojici Hafiza :

Hafizu Hilmija Redžić Hafizu Harisu Kalaču. Mubarek olsun Ulemo naša.

Svim dobitnicima ovih posebnih zahvalnica , naravno i svima Vama , našim članovima i simpatizerima , od srca čestitamo , i nemojte da ovo kod Vas izazove ništa drugo do podstrek za još više dobrijeh djela , za još jači angažman ne samo kod nas u organizaciji već bilo gdje , u vašoj zajednici , džematu , u vašem klubu !!!

Idemo dalje Inshallah , imamo još puno da uradimo , još puno je i muftačnih i jetima , i bolesnih i nemoćnih , oni nas trebaju . Bujrum .

Kategorien: Allgemein

0 Kommentare

Schreibe einen Kommentar

Avatar-Platzhalter

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert